top of page
HENKISEN KASVUN MENTOROINTI /  
HYVINVOINTITAPAHTUMAT JA -KURSSIT
"You're always one decision away
from a totally different life"

- Yksi päätös voi muuttaa koko elämäsi
MIHIN ELÄMÄN OSA-ALUEILLE HALUAISIT LISÄÄ FLOWTA, TUKEA TAI MENTOROINTIA?
Elämän tarkoituksen löytäminen   /  Piilevien lahjojen herättäminen  /   Intuition kehittäminen /  Eläminen sydämen kautta  /  Vapautuminen rajoittavista uskomuksista  /   Itsesi rakastaminen   /   Dharman löytäminen  /  Kehon hyvinvointi   /  Kehonkuva ja seksuaalisuus / Intohimo elämää kohtaan / Ihmissuhteet  / Arjen taikuuden ja ilon löytäminen / Omannäköisen elämäntavan luominen / Rakkaudellinen ero / Oman "heimon" löytäminen / Parempi uni / Mielenrauhan löytäminen / Pysyvä onnellisuuden ja rauhan tunne
Themes /Teemat
About
HANNA
Spiritual Mentor Hanna Kekäläinen
"Intohimoni on oppia, miten manifestoida unelmaelämä - tai oikeastaan miten luoda itselleni  upeampi elämä, mitä olisin koskaan osannut unelmoida - ja sitten opettaa tuo taito mahdollisimman monille ihmisille.  Luodaan yhdessä uusi maailma."
"Intohimoni on auttaa ihmisiä näkemään  elämä aivan uudella tavalla, kuin taikalinssien läpi. Miten jokainen päivä voi tuntua seikkailulta, elämän pienet hetken taianomaisilta ja raskaatkin tunteet katkerasuloisilta universumin oppiläksyiltä, jotka joka kerta avaavat meille ovia johonkin uuteen ja parempaan. Haluan auttaa ihmisiä nousemaan korkeammalle tietoisuuden tasolle ja auttaa heitä luomaan itsensä uusiksi ja luomaan itselleen juuri heidän näköisensä unelmaelämän. Minulle mikään ei ole kiehtovampaa kuin työskennellä korkeamman tietoisuuden ja energioiden kanssa, kokea mystisiä hetkiä ja laajentaa omia ja muiden näkemyksiä maailmankaikkeudesta. Intohimoni on ennen kaikkea tutkia ja oppia omakohtaisen kokemuksen kautta ja sitten opettaa toisille,  miten manifestoida unelmaelämä. Tai oikeastaan: miten luoda meille kaikille vielä upeampi elämä, mitä olisimme koskaan osanneet unelmoidakaan! Uusi maailma."
PALAUTTEITA ASIAKKAILTA

"Kiitos Hanna! Luin tämän heti läpi, ja tunnistan kaiken mitä olet kirjoittanut.
Kyyneleet silmissäni, kiitollisena tästä kaikesta mitä olet jakanut, kirjoittanut ja tuonut näkyväksi. Se on juurikin noin, itsekin tuon tunnistaneena ja jollain tasolla tietäneenä."...

Testimonials
Contact
OTA YHTEYTTÄ

Varaa mentorointisessio, ilmoittaudu kurssille (ilmoitathan viestissäsi myös kurssin nimi, jolle haluat ilmoittautua) tai kysy lisää:

Kiitos lähetyksestä!

Puh. (viestit): 0400 689 089
Sähköposti: byhannakekalainen@gmail.com
bottom of page