top of page
Hanna
Lisäksi kokeilin ystävieni suosituksesta erilaisia vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Akupunktio ja energiahoidot auttoivat minua paranemisprosessissani niin valtavasti, että ne jäivät minulle pysyviksi "työvälineiksi". Näiden työkalujen avulla elämäni alkoi muuttua radikaalisti. 

Intuitioni ohjasi minut jättämään pitkäaikaisen työni kaupallisella alalla 2018. Lähdettyäni sain tilaa todella kuunnella, mikä on oikein sydämeni suurin intohimo ja mitä sieluni itse asiassa eniten haluaisi minun tekevän. Aika pian minulle kirkastui, että  vastaus on taide ja taika. Haluan lisätä valoa, kauneutta ja taikaa maailmaan luomalla taidetta ja myös auttaa ihmisiä muistamaan sen uskomattoman voiman, mikä meissä jokaisessa on sisällämme; jakaa kaiken sen, mitä olen itse oppinut ja kokenut. Aloin säveltää pianomusiikkia (kts. infosta lisätietoja), opiskella energiatyöskentelyä, maalata, ryhdyin yrittäjäksi jne.  Tunsin, että koko elämäni oli tavallaan ollut valmistelua tätä hetkeä varten; näin miten kaikki, mitä oli tapahtunut elämässäni siihen asti, loksahti paikoilleen. Toisaalta, aloin tajuta pikkuhiljaa, että se elämän tarkoitus tai "purpose", jota me niin kovasti usein etsimme, ei yleensä ole vain yksi ura esim. parantajana, opettajana tai kuvataiteilijana tms, vaan yleensä hyvinkin värikäs  polku, joka sisältää hyvinkin paljon erilaisia tapoja ilmentää omaa ydinenergiaamme, omaa "essenceämme".   Emme ole koskaan perillä, eikä meidän ole tarkoituskaan. Miten jännittävä ajatus, että meistä voi yhtenä päivänä paljastua jokin aivan ällistyttävä uusi puoli tai lahjakkuus, josta meillä ei aiemmin ollut aavistustakaan! Kun päästämme irti ns. ohjelmoinneista ja alamme saada yhteyden omaan Korkeampaan Minään, kaikki on mahdollista. Kaikki. 
Kun elämä pyytää pysähtymään ja tekemään 180-käännöksen
Hanna Kekäläinen Intuitive Coach
"Oma transformaationi alkoi kesäpäivän seisauksena 2012. Heräsin vanhassa kodissani aivan järjettömän vahvaan paniikkikohtaukseen - ja yhtäkkiä kaikki muuttui. En ollut tajunnut, että sekä kehoni että mieleni voivat todella huonosti ennen tuotakin, mutta huiman kohtauksen fyysinen kehoni alkoi oireilla monin tavoin. Kärsin mm. kovasta huimauksesta, rytmihäiriöistä, paniikista, ahdistuksesta ym. Kun olo oli oikein hankala, enkä tiennyt miten muuten helpottaa oloani tai ylipäänsä olla, löysin itseni lukemasta erilaisia  energioiden värähtelyyn, tietoisuuden tasoihin, energiatyöskentelyyn, intuition avaamiseen, universumin lainalaisuuksiin, manifestointiin liittyviä kirjoja.  Aloin tehdä ahkerasti työtä itseni kanssa. Kyseenalaistin oikeastaan kaiken mihin olin aiemmin uskonut, mikä tuntui aika hurjalta. Kohtasin omia varjojani, joita en ollut ennen uskaltanut katsoa, aloin muuttaa ajatusmallejani ihan uudenlaisen tietoisuuden pohjalta. 

"Suurin intohimoni on ennen kaikkea tutkia ja oppia omakohtaisen kokemuksen kautta,  miten manifestoida unelmaelämä. Tai oikeastaan: miten luoda meille kaikille vielä upeampi elämä, mitä olisimme koskaan osanneet unelmoidakaan. Haluan auttaa ihmisiä nousemaan korkeammalle tietoisuuden tasolle, sillä se avain manifestointivoimaan ja todelliseen taikaan. Korkeamman tietoisuuden kanssa työskentely kiehtoo minua loputtomasti. Haluan jakaa kaiken, mitä olen oppinut niille, joille se resonoi; haluan olla se opas muille, millaista olisin itse kaivannut polkuni alussa. Mystisiä hetkiä, tietoisuuden laajentumista, unelmaelämän manifestointia, blissiä. Ah, let's go!

Ajatuksia transformaatiosta ja manifestoinnista
"Kun aloin parantua, elämäni muuttui täysin, kaikilta osin. Tällainen järjetön shift voisi tuntua pelottavalta, mutta tunsin koko ajan, että olen turvassa, eikä sitä paitsi asiat muutu koskaan kaikki kerralla, vaan jokaiselle juuri sopivassa tahdissa. Aloin löytää välähdyksiä sellaisesta mielenrauhasta, jota olin etsinyt pitkään. Pikkuhiljaa pääsin kokemaan, millaista on surffata elämän aalloilla - ensin täysin aloittelijana ja sitten edistyneempänä surffaajana. Olo on ehkä hyvinkin sotkuinen, vettä korvissa, hiekkaa silmissä, hirvittääkin mitä on vastassa, mutta parhaimmillaan olo on uskomattoman vapaa ja voittamaton ja yhtäkkiä muulla ei ole enää merkitystä.  Löysin intuitiiviset kykyni, jotka olin yrittänyt alitajuisesti pakata piiloon. Nämä avasivat minulle tien täysin uusiin maailmoihin. Rakastuin tuntemattomaan, kaikkeen mitä en tiedä, ja koin mystisiä hetkiä, joita en tule koskaan unohtamaan.  Tajusin, että vain itse rakentamani rajoittavat uskomukset olivat estäneet minua kokemasta haluamaani vapauden ja seikkailun tunnetta ja taikaa.  Tajusin, että voin olla syvästi onnellinen ja kokea suunnatonta riemua, vaikka maailma ympärilläni olisi menossa näennäisesti hullummaksi ja hullummaksi. 

En usko vaikeiden asioiden käsittelyn välttämiseen, päinvastoin. Koen, että on todella tärkeää tunnistaa ja tuntea kaikki tunteet ja hyväksyä kaikki puolet itsessämme - ne tummimmat varjotkin.  Mutta mitä enemmän etsit varjoja, sitä enemmän kohdistat niihin energiaa ja sitä enemmän vedät niitä puoleesi. Mutta jos keskität huomiosi iloon ja kiitollisuuteen, värähtelysi pysyy korkeampana ja manifestaatiovoimasi on vahvempi.  Korkea värähtelysi nostaa matalampia energioita pintaan, kun on oikea aika, eli varjot tulevat kyllä nähdyksi. Uskon, että kun annat negatiivisten asioiden nousta ylös omaan tahtiin ja otat ne vastaan kiitollisuuden kautta, pystyt myös vapauttamaan ne nopeammin ja kevyemmin. Korkeammasta tietoisuudesta katsottuna
elämän ei ole tarkoitus olla jatkuvaa "varjotyötä" ja rämpimistä, vaan pääosin virtaavaa, kevyttä ja riemukasta. Helpottava ajatus, eikö?"
Intuitiiviset opintoni ovat sisältäneet mm. :
 • Reiki I ja II

 • Intuitiiviset energiahoidot/energiavälitys

 • Kanavointi

 • Ihmisen energiakentän lukeminen

 • Intuition kehittäminen

 • Tietoisuusvalmennus

 • Korttitulkinnat

 • Chakratyö

 • Kehon energioiden lukeminen

 • Ryhmämeditaatioiden ohjaaminen

 • Ryhmähoidot​

 • Spiritual Coach. 

 • Tietoisuusvalmennus. /  Henkinen valmennus. / Intuitiivinen valmennus.​

 • Koulutettu hieroja

 • Intialainen päähieronta 

 • Kuumakivihieronta

Spiritual Mentor Hanna Kekäläinen
 • Instagram
bottom of page