top of page
Tapahtumat
Intialainen Päähieronta Kurssi PORVOO

Aika: su 8.10 klo 12-15  

Paikka: LEI SPIRIT, Papinkatu 15, Porvoo
Järjestäjä: Hanna Kekäläinen, Koulutettu Hieroja www.soultree.fi
Hinta: 125€/hlö tai parin kanssa 240€/2 hlöä (sis. alv)
Huom: Early Bird ale  25.9.  asti -10%! 
Ilmoittaudu: byhannakekalainen@gmail.com /whatsup 0400 689089
Kurssin jälkeen saat diplomin koulutukseen osallistumisesta ja voit alkaa tarjota intialaisia päähierontapalveluita myös asiakkaillesi! 
Kurssi pidetään suomeksi, mutta ohjeistan tarvittaessa erikseen myös englanninkielisiä osallistujia. 
 

Kutsu poika- tai tyttöystäväsi, bestiksesi, äitisi tai kollegasi tms. mukaan nauttimaan intialaisesta päähieronnasta, kynttilänvalosta, kuumasta teestä ja herkullisista snackseistä. 

Kurssilla opit tekemään äärimmäisen rentouttavaa, hyvinvointia edistävää Intialaista Päähierontaa ihanassa ympäristössä. Saat itse samalla nauttia lempeästä hieronnasta, sillä harjoittelemme pareittain. Intialainen päähieronta sopii kaikille ja sitä voi tehdä missä tahansa; hieronta tehdään vaatteiden läpi tuolilla istuen.  

Intialainen Päähieronta on suosittu hoitomuoto ja mahtava lisäkoulutus kauneus- ja hyvinvointityötä tekeville ja hyvä tapa aloittaa hoitotyön tekeminen niille, jotka ovat siitä kiinnostuneita.  Ja mikä ihaninta, päähieronta on arvokkaimpia lahjoja, mitä voit antaa rakkaillesi ❤  

 

man massaging woman at the back_edited.jpg
Soultree.fi

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha rentouttava hoitomuoto, jonka juuret pohjautuu vanhaan intialaiseen ayurvediseen perinteeseen. Tuon perinteen mukaan ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta. Ayus=elämä; veda=tieto, tiede. Intiassa päähieronnan taito on kulkenut perimätietona perheissä sukupolvelta toiselle. Aluperin perinteeseen sisältyi ainoastaan pään alueen hieronta ja se tehtiin useimmiten öljyn kanssa. Päähieronta oli osa myös hiustenhoitoa.

 

Nykyinen Intialainen päähieronta hoitomuotona yhdistää vanhoja intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hierontatekniikoita ja akupainantapisteitä niin, että hoitoon kuuluvat nykyään päähieronnan lisäksi myös yläselän, niskan ja hartioiden käsittely. Intialainen päähieronta sopii kaikille ihmisille ja se voidaan suorittaa melkein missä tahansa ja vaatii vähemmän aikaa kuin tavanomainen hieronta. Hoito kestää tyypillisesti noin 30-40 min. Hoitopöytää ei tarvita, sillä hieronta tehdään istuen ja vaatteiden päältä. 

Intialainen päähieronta edistää nivelten liikkuvuutta ja auttaa hiusten kuntoa ja terveyttä ja parantaa hiusten kasvua. Hierontaterapeutit käyttävät tätä hoitomuotoa lisäämään henkistä selkeyttä ja nuorekkuutta. Vaikka hoidot sisältävät selän, käsivarsien, hartioiden ja niskan hieronnan, pään hieronta ja kasvohieronta muodostavat hoidon pääosan.

Intialainen päähieronta sopii kaikille ihmisille ja se voidaan suorittaa melkein missä tahansa ja vaatii vähemmän aikaa kuin tavanomainen hieronta. Hoito kestää tyypillisesti noin 30-40min. Hoitopöytää ei tarvita, sillä hieronta tehdään istuen ja vaatteiden päältä. 

 

Terapeuttinen ja rentouttava intialainen päähieronta on tehokas stressiin liittyvien vaivojen, kuten migreenin ja päänsäryn, hoidossa. ​ Intialaisen päähieronnan etuihin kuuluu se, että se auttaa vapauttamaan kuona-aineita jännittyneistä lihaksista ja parantaa hapen virtausta aivoihin. Se myös vähentää leukaperien kireyttä, stimuloi lymfaattista kiertoa ja parantaa unen laatua. Stimuloimalla endorfiinien vapautumista se auttaa myös vähentämään stressiä ja ahdistusta sekä lievittämään henkistä väsymystä. Hoito on erityisen tehokas lievittämään kireyttä niskan ja hartioiden ympärillä.

Olen koulutettu hieroja ja täydentänyt koulutustani mm. Intialaisen Päähieronnan kurssilla, Kuumakivihieronnan kurssilla ym.  Lue lisää taustastani täältä. 

Contact
Varaukset ja tiedustelut
Puh. (viestit): 0400 689 089
Sähköposti: byhannakekalainen@gmail.com

 

Kiitos lähetyksestä!

bottom of page