top of page
Palvelut
Beach_edited.jpg
Spiritual Guidance
1:1 Henkisen Kasvun Mentorointi

60 min  /   125€

120 min  /   240€

Elämän tarkoituksen löytäminen   /  Piilevien lahjojen herättäminen  /   Intuition kehittäminen /  Eläminen sydämen kautta  /  Vapautuminen rajoittavista uskomuksista  /   Itsesi rakastaminen   /   Dharman löytäminen  /  Kehon hyvinvointi   /  Kehonkuva ja seksuaalisuus / Intohimo elämää kohtaan /  Rakkaudellinen ero / Irtipäästäminen kasvua rajoittavista  ihmissuhteista  / Arjen taikuuden ja ilon löytäminen / Omannäköisen elämäntavan luominen / Oman "heimon" löytäminen / Parempi uni / Mielenrauhan löytäminen / Vakaan onnellisuuden ja rauhan tunteen löytäminen

MIHIN ELÄMÄN OSA-ALUEILLE HALUAISIT LISÄÄ FLOWTA, TUKEA TAI MENTOROINTIA?

1:1 henkisen kasvun mentorointi sopii erityisesti niille, jotka haluavat aktivoida omaa intuitiotaan, saada kirkkautta elämän suuriin valintoihin, vahvistaa yhteyttä omaan sieluun eli korkeampaan minään, ja ottaa askelia kohti omaa unelmaelämää. Mentoroinnin tarkoituksena on ennen kaikkea vahvistaa omaa intuitiotasi sekä auttaa sinua kuulemaan oman sydämesi viestejä mutta myös tuoda uusia korkeamman tietoisuuden näkökulmia asioihin, joita et vielä ehkä olisi osannut itse nähdä. Tavoitteena on, että oivallat itse, millainen värähtelysi on sillä hetkellä ja millaista energiaa vedät puoleesi vetovoiman lakien mukaan eli millaista elämää käytännössä luot itsellesi tällä hetkellä ja lähteä nostamaan tuota värähtelyä ja siten luomaan uudenlaista 100% oman näköistä elämää. Näet uusin silmin sellaiset rajoittavat uskomukset, jotka saattavat hidastaa haaveidesi toteutumista. 

On todella tärkeää, että tulet avoimin mielin ja sydän auki, sillä muutos, uusi "minä", vaatii luopumista vanhoista ajatusmalleista ja uskomuksista. Tämä heittäytyminen on kuitenkin parasta mitä voit itsellesi tehdä, vannon sen, niin worth it! Voit esittää kysymyksiä, jotka liittyvät tiettyihin elämän osa-alueisiin, kuten ihmissuhteisiin, työhön, terveyteen tai mihin tahansa muuhun ja lähdemme hakemaan näihin korkeamman tietoisuuden näkökulmaa ja selkeää suunnitelmaa seuraavista käytännön askeleista kohti toive-elämääsi.  Näiden istuntojen kautta on mahdollista vapauttaa em. energiablokkeja, rajoittavat uskomukset ja kenties luupilla pyörivät negatiiviset ajatukset, ja ohjata siten elämääsi aivan uuteen upeampaan suuntaan. Mentorointi varmasti herättää intuitiivisia lahjojasi , joita et koskaan tiennyt, että sinulla oli sisälläsi, sillä kun antaudut tälle prosessille, on väistämätöntä, että alat kuulla ns. Korkeinta Minääsi paremmin. Itse asiassa kaikki tuo taika on jo sisälläsi, olen vain täällä auttaakseni sinua muistamaan ja herättämään nuo piilevät intuitiiviset taidot.  Intohimoni on auttaa ihmisiä manifestoimaan itselleen heidän unelmaelämänsä - mikä voisi olla parempaa! 
Sessiot ensisijaisesti puhelin-/videopuheluiden kautta.  Maksu MobilePay, Lasku, PayPal. Lisätiedot: byhannakekalainen@gmail.com.  
Varaukset ja tiedustelut
Puh. (viestit): 0400 689 089
Sähköposti: byhannakekalainen@gmail.com

 

Kiitos lähetyksestä!

Contact
bottom of page