top of page
Palvelut
Image by Elizeu Dias
1:1 Henkisen Kasvun Mentorointi

60 min  /   125€

120 min  /   240€

MIHIN ELÄMÄN OSA-ALUEILLE HALUAISIT LISÄÄ FLOWTA, TUKEA TAI MENTOROINTIA?

Elämän tarkoituksen löytäminen   /  Piilevien lahjojen herättäminen  /   Intuition kehittäminen /  Eläminen sydämen kautta  /  Vapautuminen rajoittavista uskomuksista  /   Itsesi rakastaminen   /   Dharman löytäminen  /  Kehon hyvinvointi   /  Kehonkuva ja seksuaalisuus / Intohimo elämää kohtaan /  Rakkaudellinen ero / Irtipäästäminen kasvua rajoittavista  ihmissuhteista  / Arjen taikuuden ja ilon löytäminen / Omannäköisen elämäntavan luominen / Oman "heimon" löytäminen / Parempi uni / Mielenrauhan löytäminen / Vakaan onnellisuuden ja rauhan tunteen löytäminen

Spiritual Guidance
1:1 henkisen kasvun mentorointi sopii erityisesti niille, jotka haluavat aktivoida omaa intuitiotaan, saada kirkkautta elämän suuriin valintoihin, vahvistaa yhteyttä omaan sieluun eli korkeampaan minään, ja ottaa askelia kohti omaa unelmaelämää. Mentoroinnin tarkoituksena on ennen kaikkea vahvistaa omaa intuitiotasi sekä auttaa sinua kuulemaan oman sydämesi viestejä mutta myös tuoda uusia korkeamman tietoisuuden näkökulmia asioihin, joita et vielä ehkä olisi osannut itse nähdä. Tavoitteena on, että oivallat itse, millainen värähtelysi on sillä hetkellä ja millaista energiaa vedät puoleesi vetovoiman lakien mukaan eli millaista elämää käytännössä luot itsellesi tällä hetkellä ja lähteä nostamaan tuota värähtelyä ja siten luomaan uudenlaista 100% oman näköistä elämää. Näet uusin silmin sellaiset rajoittavat uskomukset, jotka saattavat hidastaa haaveidesi toteutumista. 

On todella tärkeää, että tulet avoimin mielin ja sydän auki, sillä muutos, uusi "minä", vaatii luopumista vanhoista ajatusmalleista ja uskomuksista. Tämä heittäytyminen on kuitenkin parasta mitä voit itsellesi tehdä, vannon sen, niin worth it! Voit esittää kysymyksiä, jotka liittyvät tiettyihin elämän osa-alueisiin, kuten ihmissuhteisiin, työhön, terveyteen tai mihin tahansa muuhun ja lähdemme hakemaan näihin korkeamman tietoisuuden näkökulmaa ja selkeää suunnitelmaa seuraavista käytännön askeleista kohti toive-elämääsi.  Näiden istuntojen kautta on mahdollista vapauttaa em. energiablokkeja, rajoittavat uskomukset ja kenties luupilla pyörivät negatiiviset ajatukset, ja ohjata siten elämääsi aivan uuteen upeampaan suuntaan. Mentorointi varmasti herättää intuitiivisia lahjojasi , joita et koskaan tiennyt, että sinulla oli sisälläsi, sillä kun antaudut tälle prosessille, on väistämätöntä, että alat kuulla ns. Korkeinta Minääsi paremmin. Itse asiassa kaikki tuo taika on jo sisälläsi, olen vain täällä auttaakseni sinua muistamaan ja herättämään nuo piilevät intuitiiviset taidot.  Intohimoni on auttaa ihmisiä manifestoimaan itselleen heidän unelmaelämänsä - mikä voisi olla parempaa! 
Sessiot ensisijaisesti puhelin-/videopuheluiden kautta, myös livetapaamiset mahdollisia.  Maksu MobilePay, lasku, käteinen. Lisätiedot: byhannakekalainen@gmail.com.  
Image by Kristopher Roller
Transformation

200€/viikko

(kesto 8 viikkoa

8x200=1600€)

 

sis. 1h tapaamisen viikossa tai 2h tapaamisen joka toinen viikko

+viestittely prosessin aikana

MITÄ JOS SAISIT TYÖKALUT, JOIDEN AVULLA OPIT MANIFESTOIMAAN KAIKEN TÄMÄN?

Elämän tarkoituksen löytäminen   /  Piilevien lahjojen herättäminen  /   Intuition kehittäminen /  Eläminen sydämen kautta  /  Vapautuminen rajoittavista uskomuksista  /   Itsesi rakastaminen   /   Dharman löytäminen  /  Kehon hyvinvointi   /  Kehonkuva ja seksuaalisuus / Intohimo elämää kohtaan /  Rakkaudellinen ero / Irtipäästäminen kasvua rajoittavista  ihmissuhteista  / Arjen taikuuden ja ilon löytäminen / Omannäköisen elämäntavan luominen / Oman "heimon" löytäminen / Parempi uni / Mielenrauhan löytäminen / Vakaan onnellisuuden ja rauhan tunteen löytäminen

Tämän henkilökohtaisen Transformaatiomatkan ensisijainen tarkoitus on tukea sinua tietoisuuden laajentamisen matkallasi ja auttaa integroimaan "uusi sinä", joka on nyt heräämässä. Tämä transformaatio voi olla parasta mitä sinulle on koskaan tapahtunut, mutta prosessi voi tuntua myös ajoin raskaalta ja takkuiselta. Koen, että matkaa helpottaa merkittävästi, jos sinulla on oikea tukiverkosto ja auttajia ympärillä, joilta saa tukea, tietoa ja ohjausta. Tämän matkan varrella autan sinua vahvistamaan yhteyttäsi omaan intuitioosi, aktivoimaan piilevät intuitiiviset lahjasi ja integroimaan tämän uuden version sinusta, joka haluaa nyt syntyä. Opit lukemaan energioita ja kuulemaan intuitiotasi, mikä on itse asiassa nimenomaan kaiken ydin, avain onnellisuuteen ja mielenrauhaan.  Suurin intohimoni on saada asiakkaani rakastamaan elämäänsä, kuulemaan ohjaustaan sekä syventämään yhteyttään maailmankaikkeuteen.  Kun alat kommunikoida Universumin korkeamman tietoisuuden kanssa,  that's when the magic starts to happen!

Jos tunnet kaipaavasi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä muutosta elämääsi, tämä on sinua varten.  Henkilökohtaisesti koin, että ilman valmentajia ja oppaita olisi ollut todella vaikeaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan loputtomasti ja olin alkuun melko hämmentynyt mistä aloittaa, mitä kirjoja lukea, mistä hakea tietoa  jne.  Henkinen herääminen voi olla pitkä vuosien mittainen matka, mutta prosessissa on usein nopean laajentumisen vaiheita, jotka saattavat tuntua hämmentävältä käydä läpi yksin. Heräämismatkallasi voi olla myös vaiheita, jolloin avaudut supernopeasti ja saadaksesi lisää tietoa ja todella sukeltaaksesi maailmankaikkeuden mysteereihin , kaipaat ehkä matkaopasta antamaan sinulle lisää oivalluksia,  tietoa jne. Siitä tässä kurssissa on kyse.  Näiden istuntojen aikana tuon sinulle korkeamman tietoisuuden viestejä ja välitän ohjausta, oivalluksia ja aktivointia - ennen kaikkea selkeyttä, kirkkautta, keveyttä ja käytännön vinkkejä mitä askeleita ottaa elämässä seuraavaksi!  Annan  kirja-/videosuosituksia, tietoa erilaisia meditaatiomenetelmistä ja  tavoista muuttaa vanhoja ohjelmointeja.  Teemme heti alusta alkaen myös käytännön harjoituksia , jotka aktivoivat kykyäsi lukea energioita ja vahvistaa yhteyttäsi korkeampaan tietoisuuteen . Käymme läpi matkan varrella tulleita oivalluksiasi ja inspiraatioitasi sekä kohtaamiasi haasteita.   Jos olet valmis lähtemään tälle reissulle avoimin mielin ja sydän auki ja olet valmis muuttamaan elämäsi,  tämä kurssi on täydellinen sinulle.  
Sessiot ensisijaisesti puhelin-/videopuheluiden kautta, mutta myös henkilökohtaiset tapaamiset mahdollisia. Paketti sisältää yhteydenpidon matkan aikana.  Maksu 1 tai 2 osassa (MobilePay, lasku, käteinen).  Lisätiedot: byhannakekalainen@gmail.com.  
Indian Head Massage
man massaging woman at the back_edited.j
Intialainen Päähieronta - Kurssit Ryhmille

Kesto: 3-4 tuntia

Hlömäärä: 6-20

Hinta: 100-150€ / hlö (riippuen järjestetäänkö asiakkaan omassa tilassa vai vuokratilassa; sis alv)

Kenelle: Kauneus- ja terveysalan ym. yrityksiin, ystäväporukoiden kesken, harrastusporukoille, työpaikkojen pikkujouluihin jne. 

Muuta: sopii kaikille ja voidaan harjoitella missä vain. Hieronta tehdään vaatteiden päältä ja istualtaan, ei tarvita mitään muuta varustelua kuin tavallisia tuoleja. Harjoitellaan ryhmässä pareittain eli jokainen oppii tekemään hierontaa ja saa myös nauttia hieronnasta kurssin aikana. 

Kurssin jälkeen osallistujat saavat diplomin koulutukseen osallistumisesta ja voit alkaa tarjota intialaisia päähierontapalveluita myös asiakkaillesi! Ja mikä ihaninta, päähieronta on arvokkaimpia lahjoja, mitä voit antaa rakkaillesi ❤  Kurssin painotus voidaan sopia tilaisuuden mukaan eli voidaan keskittyä enemmän ammatilliseen puoleen tai tehdä tilaisuudesta hemmottelupainotteisempi rentouttava hetki. 

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha rentouttava hoitomuoto, jonka juuret pohjautuu vanhaan intialaiseen ayurvediseen perinteeseen. Tuon perinteen mukaan ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta. Ayus=elämä; veda=tieto, tiede. Intiassa päähieronnan taito on kulkenut perimätietona perheissä sukupolvelta toiselle. Aluperin perinteeseen sisältyi ainoastaan pään alueen hieronta ja se tehtiin useimmiten öljyn kanssa. Päähieronta oli osa myös hiustenhoitoa.

 

Nykyinen Intialainen päähieronta hoitomuotona yhdistää vanhoja intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hierontatekniikoita ja akupainantapisteitä niin, että hoitoon kuuluvat nykyään päähieronnan lisäksi myös yläselän, niskan ja hartioiden käsittely. Intialainen päähieronta sopii kaikille ihmisille ja se voidaan suorittaa melkein missä tahansa ja vaatii vähemmän aikaa kuin tavanomainen hieronta. Hoito kestää tyypillisesti noin 30-40 min. Hoitopöytää ei tarvita, sillä hieronta tehdään istuen ja vaatteiden päältä. 

Intialainen päähieronta edistää nivelten liikkuvuutta ja auttaa hiusten kuntoa ja terveyttä ja parantaa hiusten kasvua. Hierontaterapeutit käyttävät tätä hoitomuotoa lisäämään henkistä selkeyttä ja nuorekkuutta. Vaikka hoidot sisältävät selän, käsivarsien, hartioiden ja niskan hieronnan, pään hieronta ja kasvohieronta muodostavat hoidon pääosan.

Intialainen päähieronta sopii kaikille ihmisille ja se voidaan suorittaa melkein missä tahansa ja vaatii vähemmän aikaa kuin tavanomainen hieronta. Hoito kestää tyypillisesti noin 30-40min. Hoitopöytää ei tarvita, sillä hieronta tehdään istuen ja vaatteiden päältä. 

 

Terapeuttinen ja rentouttava intialainen päähieronta on tehokas stressiin liittyvien vaivojen, kuten migreenin ja päänsäryn, hoidossa. ​ Intialaisen päähieronnan etuihin kuuluu se, että se auttaa vapauttamaan kuona-aineita jännittyneistä lihaksista ja parantaa hapen virtausta aivoihin. Se myös vähentää leukaperien kireyttä, stimuloi lymfaattista kiertoa ja parantaa unen laatua. Stimuloimalla endorfiinien vapautumista se auttaa myös vähentämään stressiä ja ahdistusta sekä lievittämään henkistä väsymystä. Hoito on erityisen tehokas lievittämään kireyttä niskan ja hartioiden ympärillä.

Olen koulutettu hieroja ja täydentänyt koulutustani mm. Intialaisen Päähieronnan kurssilla, Kuumakivihieronnan kurssilla ym.  Lue lisää taustastani täältä. 

Contact
Varaukset ja tiedustelut
Puh. (viestit): 0400 689 089
Sähköposti: byhannakekalainen@gmail.com

 

Kiitos lähetyksestä!

bottom of page