top of page
Palvelut
Morning Dip_edited.jpg
Transformation
8 viikon intensiivinen Transformaatiomatka 1:1 oman matkaoppaan kanssa!

200€/viikko

(kesto 8 viikkoa

8x200=1600€)

 

sis. 1h tapaamisen viikossa tai 2h tapaamisen joka toinen viikko

+viestittely prosessin aikana

MITÄ JOS SAISIT TYÖKALUT, JOIDEN AVULLA OPIT MANIFESTOIMAAN KAIKEN TÄMÄN?

Elämän tarkoituksen löytäminen   /  Piilevien lahjojen herättäminen  /   Intuition kehittäminen /  Eläminen sydämen kautta  /  Vapautuminen rajoittavista uskomuksista  / Itsesi rakastaminen   /   Dharman löytäminen  /  Kehon hyvinvointi   /  Kehonkuva ja seksuaalisuus / Intohimo elämää kohtaan /  Rakkaudellinen ero / Irtipäästäminen kasvua rajoittavista  ihmissuhteista  / Arjen taikuuden ja ilon löytäminen / Omannäköisen elämäntavan luominen / Oman "heimon" löytäminen / Parempi uni / Mielenrauhan löytäminen / Vakaan onnellisuuden ja rauhan tunteen löytäminen

Tämän henkilökohtaisen Transformaatiomatkan ensisijainen tarkoitus on tukea sinua tietoisuuden laajentamisen matkallasi ja auttaa integroimaan "uusi sinä", joka on nyt heräämässä. Tämä transformaatio voi olla parasta mitä sinulle on koskaan tapahtunut, mutta prosessi voi tuntua myös ajoin raskaalta ja takkuiselta. Koen, että matkaa helpottaa merkittävästi, jos sinulla on oikea tukiverkosto ja auttajia ympärillä, joilta saa tukea, tietoa ja ohjausta. Tämän matkan varrella autan sinua vahvistamaan yhteyttäsi omaan intuitioosi, aktivoimaan piilevät intuitiiviset lahjasi ja integroimaan tämän uuden version sinusta, joka haluaa nyt syntyä. Opit lukemaan energioita ja kuulemaan intuitiotasi, mikä on itse asiassa nimenomaan kaiken ydin, avain onnellisuuteen ja mielenrauhaan.  Suurin intohimoni on saada asiakkaani rakastamaan elämäänsä, kuulemaan ohjaustaan sekä syventämään yhteyttään maailmankaikkeuteen.  Kun alat kommunikoida Universumin korkeamman tietoisuuden kanssa,  that's when the magic starts to happen!

Jos tunnet kaipaavasi suurta muutosta, uutta suuntaa, täydellistä muutosta elämääsi, tämä on sinua varten.  Henkilökohtaisesti koin, että ilman valmentajia ja oppaita olisi ollut todella vaikeaa edetä henkisen kasvun prosessissani, koska tietoa tuntui olevan loputtomasti ja olin alkuun melko hämmentynyt mistä aloittaa, mitä kirjoja lukea, mistä hakea tietoa  jne.  Henkinen herääminen voi olla pitkä vuosien mittainen matka, mutta prosessissa on usein nopean laajentumisen vaiheita, jotka saattavat tuntua hämmentävältä käydä läpi yksin. Heräämismatkallasi voi olla myös vaiheita, jolloin avaudut supernopeasti ja saadaksesi lisää tietoa ja todella sukeltaaksesi maailmankaikkeuden mysteereihin , kaipaat ehkä matkaopasta antamaan sinulle lisää oivalluksia,  tietoa jne. Siitä tässä kurssissa on kyse.  

Näiden istuntojen aikana tuon sinulle korkeamman tietoisuuden viestejä ja välitän ohjausta, oivalluksia ja aktivointia - ennen kaikkea selkeyttä, kirkkautta, keveyttä ja käytännön vinkkejä mitä askeleita ottaa elämässä seuraavaksi!  Annan  kirja-/videosuosituksia, tietoa erilaisia meditaatiomenetelmistä ja  tavoista muuttaa vanhoja ohjelmointeja.  Teemme heti alusta alkaen myös käytännön harjoituksia , jotka aktivoivat kykyäsi lukea energioita ja vahvistaa yhteyttäsi korkeampaan tietoisuuteen . Käymme läpi matkan varrella tulleita oivalluksiasi ja inspiraatioitasi sekä kohtaamiasi haasteita.   Jos olet valmis lähtemään tälle reissulle avoimin mielin ja sydän auki ja olet valmis muuttamaan elämäsi,  tämä kurssi on täydellinen sinulle.  
Sessiot ensisijaisesti puhelin-/videopuheluiden kautta, mutta myös henkilökohtaiset tapaamiset mahdollisia. Paketti sisältää yhteydenpidon matkan aikana.  Maksu 1 tai 2 osassa (MobilePay, Lasku, PayPal).  Lisätiedot: byhannakekalainen@gmail.com.  
Contact
Varaukset ja tiedustelut
Puh. (viestit): 0400 689 089
Sähköposti: byhannakekalainen@gmail.com

 

Kiitos lähetyksestä!

bottom of page