top of page
Events
Phoenix  - Channeling
Conscious Breakup - Spiritual Guidance  
Group Event 3h (at the moment in Finnish only)

50€/person

or with a friend 80€/2 persons

Lämpimästi tervetuloa Rakkaudellinen Ero - workshopiin su 3.9.2023 Tolsassa, Kirkkonumme ❤

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka miettivät eroa, ovat eron keskellä tai ovat aiemmin kokeneet eron tai haluavat vain saada rakkaudellisempaa näkökulmaa aiheeseen.

Tilaisuudessa saat intuitiivista ohjausta, korkeamman tietoisuuden näkemystä rakkaudellisen eron prosessiin, ns. conscious break-upiin. Miten käsitellä ja kohdata erotilanne ehdottoman rakkauden näkökulmasta. Kuinka lähestyä asiaa mahdollisimman levollisesti, rakkaudellisesti, toisia ihmisiä mutta myös omaa totuutta kunnioittaen. Miten selvitä vaikeimmista keskusteluista ja raskaimmista tunteista.  Miten kehittyä tämän muutoksen myötä täysin uudeksi, upeammaksi, vahvemmaksi ja magneettisemmaksi versioksi itsestäsi.

Ero on asia, joka koskettaa lähes jokaista jollain tapaa - oli se sitten omakohtainen kokemus tai jonkin lähimmäisen kokema. Tilaisuuteen osallistuvilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus pyytää ohjausta korkeammasta tietoisuudesta erilaisiin tilanteisiin ja tunteisiin eroon ja sen käsittelyyn liittyen. Jos haluat vain tulla kuuntelemaan, sekin on erittäin ok. Otathan mukaan myös muistiinpanovälineet, teemme pienen kanavointiharjoituksen (itselle). Suosittelen kirjoittamaan ylös myös muistiinpanoja tilaisuudesta. 

Moni eron jo aiemmin läpikäynyt saattaa tuntea vielä paljon negatiivisia tunteita kuten kaunaa, pettymystä, petetyksi tulemisen tunteita jne. Toki eroprosessiin kuuluu tunteiden koko kirjo, ja niillä onkin tärkeä tehtävä: tunteet toimivat oppainamme. Ne paljastavat meille, miten Korkein Minämme kokee kunkin asian. Tästä kerron lisää tapahtumassa; näkökulma tulee mullistamaan suhtautumisesti negatiiviseksi koettuihin tunteisiin!  Meille ihmisille on "opetettu", että eron "kuuluu olla" katkeruuden, mustasukkaisuuden, vihaisuuden ja syyttelyn ym. värittämä kokemus, mutta korkeampi tietoisuus kutsuu meitä katsomaan tätäkin uudenlaisten hyväksyvämpien rakkaudellisten linssien läpi. Integroimme tapahtuman aikana uuden tavan asennoitua eroon, mikä tulee tekemään sinulle ja todennäköisesti myös läheisillesi erosta huomattavasti lempeämmän.

Olen itse kokenut hiljattain eron aviomiehestäni yli 20 yhteisen vuoden jälkeen. Pyysin tuon prosessin alusta asti itselleni ohjausta korkeimmasta tietoisuudesta, miten edetä prosessissa mahdollisimman rakkaudellisesti ja mitä sanoja valita niissä vaikeimmissa keskusteluissa. Koin prosessin aikana aivan mieletöntä kauneutta, rakkautta ja kiitollisuutta. Toki myös kaikkea surusta pettymykseen ja kiukkuun, kuten meidän ihmisten kuuluukin, mutta koko prosessia ennen kaikkea väritti syvä rauha. Nyt sain ohjauksen jakaa tämän kaiken mahdollisimman monen muun kanssa, joita ero koskettaa tavalla tai toisella, jotta prosessi olisi heillekin mahdollisimman rakkaudellinen ja lempeä. Jotta he voisivat kokea samaa rauhaa, mitä itse koin kaiken myllerryksen keskellä.

Olen koulutettu kanavoija ja energiahoitaja. Voit lukea lisää koulutuksistani ja minusta täällä.

Tilaisuus järjestetään tiiamaaria.fi:n ihanalla, kotoisalla hoitohuoneella Kirkkonummella aivan Tolsan juna-aseman lähettyvillä. Viereisiltä kaduilta löytyy kiekollisia pysäköintipaikkoja. Os. 

Tolsankuja 3,  Tolsan K-marketin takana, Tolsantien ja Tolsankujan kulmassa. Otathan mukaan omaan joogamaton, istuintyynyn tms. Pue päälle mahdollisimman mukavat vaatteet, voit ottaa mukaan vaikka viltin, tehdään olomme mahdollisimman mukavaksi. Muistathan muistiinpanovälineet. Tarjolla teetä ja suklaata. Koska miksi ei :)  

Maksu mobilepayllä tai käteisellä.  

HUOM: Varauksen yhteydessä etukäteen maksettuna -10%!

Contact
Bookings & Inquiries
Tel. (messages): 0400 689 089
Email: byhannakekalainen@gmail.com

Or leave a message: 

 

Thanks for submitting!

bottom of page